Welkom

Welkom op de website van Casa di Vetro , praktijk voor coaching, counseling, loopbaanondersteuning en training.
Een praktijk van Ine van Heesch, counselor, coach, loopbaanprofessional en trainer.


Counseling

Counseling is een laagdrempelige, kortdurende en effectieve ondersteuning voor mensen die hulp willen. Er wordt vanuit gegaan dat de oplossing voor problemen in de mens zelf te vinden is. Vragen die je jezelf kunt stellen zijn: wat maakt dat ik doe wat ik doe? Hoe komt het dat ik toch steeds weer met hetzelfde in de knel kom? Waar word ik echt gelukkig van en hoe kan ik dat realiseren? Bij het beantwoorden van onder andere deze vragen, is het fijn om begeleid te worden.

 

 

Coaching

In coaching gaat het vooral over de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de professional. Over een authentieke manier van het inzetten van je talenten, je persoonlijke leiderschapsstijlen, je manier van communiceren, het samenwerken met collega’s, je plaats en rol in de organisatie. Er is aandacht voor wat je drijft en wat je belemmert voor de optimale uitoefening van de functie.

 

Loopbaanondersteuning

Loopbaanondersteuning is voor de  momenten in het leven waarop het zinvol is om even een pas op de plaats te maken en te bekijken of je nog wel op de juiste manier bezig bent. Dit kan een directe aanleiding hebben, zoals disfunctioneren, gedwongen ontslag, reorganisatie, (dreigende) burnout of langdurige ziekte, re-integratie, vrijwillige carrière- of loopbaanplanning of de behoefte de balans in het leven op te maken en te ontdekken wat je met de rest van je werkleven wilt doen.

Casa di Vetro ondersteunt en begeleidt u in uw proces van beweging, groei, ontwikkeling en in uw zoektocht naar balans.
Dit gebeurt op een manier die past bij u. Met veel ruimte voor uw eigenheid en verantwoordelijkheid.